На Миколаївщині ексдиректора НПП «Білобережжя Святослава» підозрюють у привласненні 330 тис. грн. зарплати за фіктивного працівника


18:3303.07.2023

За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури  повідомлено про підозру колишньому керівнику Національного природного парку «Білобережжя Святослава» у привласненні чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем та видачі завідомо неправдивого офіційного документу (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, екскерівник,  зловживаючи своїм службовим становищем, з 2012 по 2019 роки на підставі підроблених табелів обліку робочого часу заволодів понад 330 тис грн, виплачених в якості заробітної плати особі, яка жодного дня не працювала у парку.

Санкція статті передбачає покарання у виді обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині директора підприємства підозрюють в заволодінні 200 тис.грн. бюджетних коштів на ремонті стадіону



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube