У Миколаєві двоє молодиків з сусідньої області сильно побили 33-річного містянина у зупинці-укритті (ФОТО)


12:4108.06.2023

Нині слідчі оголосили зловмисникам про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує до десяти років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Вранці 6 червня до відділення поліції №1 Миколаївського районного управління від лікарів надійшло повідомлення про те, що до медичного закладу із зупинки громадського транспорту середмістя доставлений чоловік із травмою голови.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав вночі від двох молодиків у мобільному бетонному укритті, розташованому на перетині пр. Центрального та вул. 3 Слобідська.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особи зловмисників та затримали їх. Ними виявилися мешканці сусідньої області 26-ти та 17 років, старший із чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнового злочину.

Слідчі поліції за узгодженням із прокуратурою повідомили фігурантам про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», їм загрожує до десяти років позбавлення волі. Найближчим часом підозрюваним обиратимуть запобіжні заходи.

33-річний потерпілий нині перебуває у медичному закладі.

Слідчі дії тривають.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині чоловік встромив ножа у груди свого пасинка – нападник затриманий, постраждалий в лікарні



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube