На Миколаївщині чоловік встромив ножа у груди свого пасинка – нападник затриманий, постраждалий в лікарні


10:4531.05.2023

Слідчі за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України. За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

До відділення поліції №1 Баштанського районного відділу надійшло повідомлення про те, що мешканець Володимирівської територіальної громади заподіяв тілесні ушкодження 37-річному чоловіку. Медики зафіксували у постраждалого проникаюче поранення грудної клітини.

Поліцейські встановили, що під час розпиття спиртних напоїв між вітчимом та пасинком виникла сварка, в ході якої молодший із чоловіків вдарив по обличчю 59-річного чоловіка. Тоді останній схопив ніж і завдав ним пасинку удар у груди. Потерпілого доставили до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Нині його життю нічого не загрожує.

Зловмисника оперативники доставили до відділення поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж – та направили його на експертне дослідження.

На Миколаївщині чоловік встромив ножа у груди свого пасинка – нападник затриманий, постраждалий в лікарні 1
На Миколаївщині чоловік встромив ножа у груди свого пасинка – нападник затриманий, постраждалий в лікарні 3

За вказаним фактом триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Слідчі оголосили затриманому про підозру у скоєні злочину. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Як повідомляло Інше ТВ, Класика. На Миколаївщині вбивство біля магазину після спільної пиятики (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube