У Первомайську до 1 року засуджено чоловіка за домашнє насильство над своєю матір’ю. Але «відсидить» він 4 роки і 6 місяців


19:3807.06.2023

Первомайська окружна прокуратура  в суді довела провину 46-річного мешканця м. Первомайськ у домашньому насильстві над своєю матір’ю (ст. 126-1 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

У судовому засіданні встановлено, що чоловік, будучи неодноразово притягнутим до адміністративної відповідальності за домашнє насильство та перебуваючи на іспитовому строку за вчинення хуліганства, на шлях виправлення не став, належних висновків для себе не зробив та продовжував систематично вчиняти психологічне насильство стосовно своєї 69-річної матері, що призвело до її психологічних страждань.

Вироком Первомайського міськрайонного суду його визнано винним та призначено покарання у виді 1 року позбавлення волі. На підставі ст. 71 КК України  приєднано не відбуте покарання за хуліганство та призначено остаточне покарання – 4 роки і 6 місяців позбавлення волі.

Засуджений перебуває під вартою.

Вирок не набрав законної сили.

Як повідомляло Інше ТВ, 2 місяці арешту: у Первомайську на Миколаївщині засуджено чоловіка за домашнє насильство над своєю мачухою



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube