На Миколаївщині шестеро чоловіків створили добровільну пожежну дружину (ФОТО)


14:3307.06.2023

У с. Нечаянє Нечаянської територіальної громади на Миколаївщині шестеро чоловіків вирішили створити добровільну пожежну дружину.

6 червня добровольців відвідали представники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Рятувальники привезли хлопцям спеціальний захисний одяг, призначений для гасіння пожеж. Під час спілкування добровольці розповіли, що завдяки сприяння органів місцевої влади вони забезпечені підручними засобами для гасіння пожеж на відкритих територіях, а також водовозкою.

“Наша мета — це, в першу чергу, захист нашої громади від вогню. Ми допомагатимемо вогнеборцям боротися із лісовими пожежами, із загоряннями сухостоїв. Віримо, що будемо корисними і нашим односельцям, і пожежним-рятувальникам!”, – зазначили пожежні-добровольці.

“На сьогодні ви є позитивним прикладом свідомого ставлення до питань пожежної та техногенної безпеки громади. Дякуємо вам за це, та сподіваємось, що інші громади перейматимуть ваш досвід”, – зауважив Павло Петров, головний інспектор Миколаївського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Як повідомляло Інше ТВ, 19 травня у с. Миколаївка Казанківської територіальної громади Баштанського району запрацював підрозділ місцевої пожежної охорони.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube