Останній дзвоник у школах Миколаєва сьогодні лунає для майже 43 тисяч учнів – другий рік поспіль дистанційно


07:0402.06.2023

Сьогодні, 2 червня, у школах Миколаєва Останній дзвоник лунає для майже 43 тисяч учнів.

Другий рік поспіль – дистанційно, без урочистостей.

У своєму привітанні з нагоди Останнього дзвоника управління освіти Миколаївської міськради розповіло, як минув цей навчальний рік, які були здобутки, передає Інше ТВ.

Згідно повідомлення, ще й досі понад 13 тисяч учнів миколаївських шкіл знаходяться за кордоном, 9 тисяч учнів – в інших областях України. Проте й до Миколаєва повернулися майже 21 тисяча учнів.

В цьому році 92 учня шкіл Миколаєва стали переможцями ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, з них 2 представлятимуть Україну та місто-герой Миколаїв у міжнародних олімпіадах з математики та астрономії. Цьогоріч 113 випускників стали медалістами: 85 одинадцятикласників отримають золоту медаль, 28 – срібну. 278 випускників 9-х класів отримають свідоцтва з відзнакою.

«Попереду літня пора, час канікул. Бажаємо школярам щасливого дитинства. Випускникам – впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять чисте і світле майбутнє. Будьте здорові та щасливі!

Шановні вчителі, ви герої освітнього фронту. Попри неймовірно важкий час, ви вкотре проявляєте витривалість і відданість своїй улюбленій роботі.

Звичайно, велика вдячність батькам! Адже без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

Бажаємо усім міцного здоров’я, терпіння, мудрості, оптимізму, віри у те, що все буде УКРАЇНА!», – також мовиться у привітанні з нагоди закінчення навчального року.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві два дитсадки вже мають отремонтовані і прийняті в експлуатацію захисні укриття. Один з дитсадків показали (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube