Заклади освіти Миколаївщини отримали майже 150 роутерів, які забезпечать інтернет в укриттях


12:5021.05.2023

Для укриттів освітніх закладів Миколаївської області передали майже півтори сотні бездротових маршрутизаторів Nokia. Це дозволить закрити потребу безперебійного доступу до інтернету та не переривати освітній процес навіть під час повітряних тривог.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

У пʼятницю, 19 травня, відбулася передача маршрутизаторів заступниці начальника департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації Людмилі Комісаровій та позаштатному раднику начальника Миколаївської ОВА з питань цифровізації Андрію Зінченку.

Сучасне обладнання вдалося отримати за ініціативи Міністерства цифрової трансформації України у співпраці з громадською організацією «Комітет сприяння розвитку інформаційного суспільства», яку у регіоні представляє Юрій Решетнік, та благодійного фонду «+380» за організаційної підтримки керівника миколаївського офісу UST (Ukraine Support Team) Дмитра Тарасенка.

Зазначимо, що наразі з ГО «Комітет сприяння розвитку інформаційного суспільства» та БФ «+380» обговорюється питання щодо забезпечення такими технічними засобами укриття медичних закладів.

Як повідомляло Інше ТВ, Уряд виділив 1,5 млрд.грн. на укриття в школах – Миколаївщина отримає 102 млн.грн.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube