Внаслідок вчорашньої ракетної атаки по Миколаєву постраждали приміщення МОО Спілки художників України. Але Департамент ЖКХ відмовився їй допомогти (ФОТО)


06:0728.04.2023

Внаслідок ракетної атаки вночі 27 квітня постраждала виставковий зал та майстерні МОО Спілки художників України. Але Департамент ЖКХ відмовився їм допомогти.

Про це йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці «Спілка художників Миколаївщини», передає Інше ТВ.  

Вибуховою хвилею пошкоджено вікна в виставковому залі та майстернях. Але Департамент ЖКХ Миколаївської міськради не те що допомогти – відмовився реєструвати наслідки «прильотів», тому що, мовляв, вони не міські.

Внаслідок вчорашньої ракетної атаки по Миколаєву постраждали приміщення МОО Спілки художників України. Але Департамент ЖКХ відмовився їй допомогти (ФОТО) 1
Внаслідок вчорашньої ракетної атаки по Миколаєву постраждали приміщення МОО Спілки художників України. Але Департамент ЖКХ відмовився їй допомогти (ФОТО) 33

Додамо, що НОО Спілки художників України працює в Миколаєві вже 53 роки, безкоштовно відкриває виставки творчості миколаївських митців для городян і гостей міста. А після початку повномасштабного російського вторгнення, поки були цілі вікна, тут був пункт гуманітарної допомоги для тварин.

Як повідомляло Інше ТВ, за інформацією Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича, внаслідок вчорашньої ракетної атаки по місту зазнали пошкоджень краєзнавчий музей, будівельний коледж, адміністрація району, будівля заводу, 6 різних адміністративних будівель, дитячий садок, ще 4 освітніх заклади. Постраждали 82 приватних будинки, 7 з них зруйновано, 4 не придатні для проживання, і у 44 приватних будинків пошкоджені дахи. Загалом в будинках вибито, за підрахунками, більше 800 вікон. 22 багатоповерхівки постраждали – постраждали більше 600 вікон, знищено більше 100 балконів. 



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube