Непритаманна робота: з початку весни дорожники Миколаївщини зібрали з узбіч та вивезли 45 тонн сміття (ФОТО)


20:5319.04.2023

На основних транспортних маршрутах Миколаївщини продовжується прибирання дорожньої інфраструктури.

В межах експлуатаційного утримання працівники підрядних підприємств наводять лад на розподільних смугах, узбіччях, автобусних зупинках, майданчиках відстою транспорту та зонах відпочинку.

Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області (колишня САД в Миколаївській області – прим.ред.), передає Інше ТВ.

Загалом впродовж березня-квітня дорожники вивезли 45 тонн сміття, очистили 310 тис.кв.м придорожньої території на таких дорогах:

М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ;

Н-11 Дніпро – Миколаїв ;

Н-24 Благовіщенське – Миколаїв.

«Кількість сміття, яке накопичується в смузі відведення доріг, неприпустима, адже люди подекуди вивозять побутові відходи мішками, перетворюючи придорожню інфраструктуру на стихійні звалища. Здебільшого, така тенденція спостерігається неподалік населених пунктів або біля автопавільйонів», – підкреслюють в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області.

Служба відновлення у Миколаївській області вкотре закликає жителів Миколаївщини та учасників дорожнього руху берегти довкілля та не засмічувати придорожню територію, залишати сміття лише в урнах, не вивозити до зупинок та посадкових майданчиків побутові відходи.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині до суду подано черговий позов щодо ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища – тепер до Новобузької міськради (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube