В Миколаєві в березні від коронавірусу померло 12 людей


19:3719.04.2023

І всі померлі не були вакциновані.

Про це повідомили в управлінні охорони здоров’я Миколаївської міськради, передає Інше ТВ.

За інформацією УОЗ, у м. Миколаєві спостерігається щотижневе зростання захворюваності на коронавірус. Впродовж квітня щотижня реєструється близько 300 нових випадків захворювання. Станом на 18 квітня в стаціонарах міста знаходиться 23 особи, з них 2 дитини.

«Викликає занепокоєння і зростання летальних випадків серед хворих на COVID-19, у березні померло 12 осіб, всі померлі – невакциновані», – підкреслили в управлінні охорони здоров’я.

В УОЗ ММР нагадують, що зменшити ймовірність захворювання на COVID-19 та вберегтися від тяжких ускладнень та летальних випадків можливо лише завдяки вакцинації.

Отримати щеплення від COVID-19 можна в пунктах вакцинації при Центрах первинної медико-санітарної допомоги. У наявності вакцина «Коронавак», «Пфайзер», «Пфайзер дитячий», «Джонсон» у достатній кількості.

Для проведення щеплення необхідно обрати зручний пункт вакцинації за посиланням https://goo.su/tmefq1 і зателефонувати за вказаним телефоном для отримання необхідної інформації або звернутись до свого сімейного лікаря.

При проведенні вакцинації в організованих колективах розглядається питання виїзду мобільних бригад і проведення вакцинації на місці.

Як повідомляло Інше ТВ, з 27-го березня по 3 квітня в Миколаєві було виявлено 217 людей, які захворіли на коронавірус, а кількість хворих, виявлених за тиждень з 3 по 10 квітня, склала 257 людей. За тиждень з 10 по 17 квітня в Миколаєві зареєстровано нових 266 хворих на коронавірус.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube