Миколаївська обласна дитяча лікарня отримала від БО «БФ Help For Ukraine» обладнання для гемодіалізу (ФОТО)


22:1107.04.2023

Цього тижня гуманітарна місія БО «БФ Help For Ukraine» – його амбасадор Євгеній Кошовий та віце-президент Вілен Фаталов з командою, доставили надважливий гуманітарний вантаж до Миколаївської обласної дитячої клінічної лікарні та Одеського обласного центру нефрології та діалізу загальною вартістю понад 1 млн грн.

Зокрема – по два стаціонарні автоматизовані апарати для гемодіалізу GAMBRO Artis від компаній Німеччини та Італії, ГО «Українець Б. В.» на чолі з Романом Сакуновим з німецького Штутгардта, а також витратні матеріали (медичні маски та халати, рукавички, шприці, голки тощо), а одеська лікарня додатково – ще й дві кушетки для маніпуляцій.

Апарати встановили у діалізних залах відділень.

«Пацієнти на гемодіалізі — одна з найвразливіших верств населення, – підкреслив головний лікар КНП «Миколаївська обласна дитяча клінічна лікарня» Олександр Пліткін, – оскільки їхні життя залежать від процедури гемодіалізу, якої вони потребують тричі на тиждень. Тим більш, що під обстрілами ниркова хвороба у дітей лише загострюється. Тому ми безмежно вдячні БО «БФ Help For Ukraine», що так оперативно відгукнулися на наше прохання про допомогу».

Як повідомляло Інше ТВ, До 1 травня кожна область має сформувати спроможну мережу медичних закладів, – Віктор Ляшко



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube