Хостел для ВПО та містян, які втратили житло, в Миколаєві: отримана чергова партія меблів та обладнання (ФОТО)


16:4606.04.2023

В Миколаєві продовжують облаштування хостелу для ВПО та містян, які через російські обстріли втратили житло.

Було отримано від партнерів побутове обладнання, кімнатні меблі та постільну білизну для облаштування хостелу в Миколаєві на загальну суму 529 752 грн.

Про це повідомили в Агентстві розвитку Миколаєва, передає Інше ТВ.

Це шафи, приліжкові тумби, вішалки, книжкові полиці, столи, стільці, крісла, LED-світильники, теплі ковдри, подушки, постіль, електрочайники, холодильники для спальних кімнат; софа і стелажи для загальних кімнат відпочинку; дзеркала і бойлери для ванних кімнат.

Розкладні ліжка з матрацами, пральні та сушильні машини для Миколаєва Агентство отримало раніше, і тепер вони стануть в нагоді у новому хостелі.

Хостел працює на базі Департаменту праці та соціального захисту населення м. Миколаєва. Тут 10 кімнат, які розраховані на 30 мешканців. Заклад може розмітити внутрішньо переміщених осіб та мешканців міста, які втратили житло й опинилися у складних життєвих обставинах.

Щоб отримати прихисток у хостелі, необхідно звернутися до територіальних центрів соціального захисту населення м. Миколаєва.

Обладнання придбане за кошти Агентства США з міжнародного розвитку USAID Україна в рамках проекту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Як повідомляло Інше ТВ, Обладнання гуртожитку для переселенців і містян, які втратили житло, в Миколаєві продовжується: отримано протипожежне обладнання (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube