Протягом доби вогнеборці Миколаївщини ліквідували 7 пожеж, з них 4 – у Миколаєві (ФОТО)


17:2301.04.2023

Найбільшої уваги заслуговує підпал квартири на вул. Чкалова м. Миколаєва.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 31 березня о 14:47 за екстреним номером 101 надійшло повідомлення про те, що спостерігається щільне задимлення в одному з у під’їздів п’ятиповерхівки. На виклик прибув черговий караул 3 державної пожежно-рятувальної частини та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Використовуючи спас комплекти, із квартир рятувальники вивели сходами 9 людей, з них 2 дітей. В трикімнатній квартирі, де горіли речі домашнього вжитку та меблі, загасили вогонь на площі 10 кв. м. Від ДСНС залучалось 3 одиниці техніки 13 співробітників. Додатково працювали співробітники поліції та бригада АТ “Миколаївобленерго” та бригада швидкої медичної допомоги.

Також, на вул. Пушкінській зайнялись речі домашнього вжитку в трикімнатній квартирі. Тут відділення 2 ДПРЧ врятувало чоловіка, якого госпіталізовано до лікарні. Пожежу на площі 10 кв. м оперативно загасили.

На вул. Гречаного палав гараж та автомобілі, вогонь гасили двома відділенням 5 ДПРЧ на площі 100 кв. м. Причина пожежі встановлюється.

В інших районах області ліквідовано 3 пожежі: на вул. Миколаївській смт Єланець Вознесенського району караул 15 ДПРЧ загасив пожежу житлового будинку на площі 20 кв. м., на вул. Ринковій смт Воскресенськ Миколаївського району на площі 20 кв. м вогнеборці 16 ДПРЧ ліквідували займання перекриття житлового будинку, а на вул. Київській м. Первомайськ несправність моторного відсіку призвела до пожежі легкового автомобіля ВАЗ 2106, яку ліквідували вогнеборці 23 ДПРЧ на незначній площі.

Також на площі 1 га відділенням 13 ДПРЧ ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території смт Врадіївка Первомайського району.

Як повідомляло Інше ТВ, В Матвіївсько-Баловнянському урочищі під Миколаєвом гасили лісову пожежу (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube