У Миколаєві чоловік навмисно врізався в патрульне авто – травмована 31-річна патрульна


23:0030.03.2023

Нині зловмиснику правоохоронці повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Вчора, 29 березня, на одній із автозаправних станцій обласного центру у ході перевірки документів наряд патрульної поліції виявив, що водій FОRD ЕDGЕ неадекватно поводиться.

У ході спілкування з поліцейськими чоловік, не виходячи з транспортного засобу, різко розпочав рух з місця та допустив зіткнення зі службовим автомобілем, у такий спосіб здійснивши опір поліцейським.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 31-річна патрульна отримала тілесні ушкодження та була доставлена до медичного закладу.

38-річного правопорушника правоохоронці доставили до Миколаївського районного управління поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Лікарі, оглянувши потерпілу поліцейську, діагностували численні забої.

Наразі затриманому слідчі оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 342 КК України «Опір працівникові правоохоронного органу». Санкція статті передбачає до двох років ув’язнення.

Найближчим часом суд обтиратиме правопорушнику запобіжний захід.

Досудове слідство триває.

Як повідомляло Інше ТВ, майже рік тому в Миколаєві бійці обласної варти затримали чоловіка, який робив різні нецензурні жести в бік проїжджаючих військових, – в його телефоні знайшли багато «цікавого» (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube