Більше робочих місць, менше безробіття. З чим Байден йде на вибори


22:4430.03.2023

Не смійтеся, але так, ми тепер цікавимося тим, як Байден готується до виборів, до президентських виборів, які відбудуться в США у 2024 році. І у нас до цих виборів життєвий інтерес у всіх сенсах цього слова, бо без підтримки Заходу на чолі з США ми у війні не вистоїмо.

Тож, сьогодні перед самітом за демократію Білий дім опублікував реліз, в якому йдеться про основні досягнення адміністрації Байдена за ці роки. В ньому сказано, що “адміністрація Байдена-Харріс забезпечила історичний прогрес для американського народу, довівши, що демократія забезпечує сильніше, справедливіше суспільство, яке нікого не залишає осторонь.

Під керівництвом президента Байдена економіка додала понад 12 мільйонів робочих місць. Рівень безробіття знизився до 3,6 відсотка.

Адміністрація Байдена-Харріс вжила заходів, щоб дати сім’ям більше простору для дихання, включаючи скорочення витрат на ліки, що відпускаються за рецептом, внесків на медичне страхування та рахунків за енергоносії, одночасно знизивши рівень незастрахованих до історичного мінімуму. Вона інвестує у відновлення американської інфраструктури, забезпечуючи безпечні дороги, чисту воду та високошвидкісний Інтернет у громадах по всій країні.

І вона вживає найагресивніших заходів для подолання кліматичної кризи, інвестуючи в американські інновації та галузі, які визначатимуть майбутнє, а також стимулюючи виробничий бум, який створює хороші робочі місця для працівників у тих частинах країни, які довгий час залишалися позаду.

Водночас адміністрація Байдена-Харріс продовжує відновлювати і зміцнювати демократичні інститути Сполучених Штатів, у тому числі шляхом захисту права голосу і громадянських прав усіх американців.

Уряд США прагне просувати позитивне бачення Інтернету та цифрової екосистеми; протидіяти зловживанню технологіями та зупинити хвилю цифрового авторитаризму; а також формувати нові технології для забезпечення поваги до прав людини та демократичних принципів. На Саміті Адміністрація оголосить про амбітний план нових зусиль, спрямованих на те, щоб технології зміцнювали демократію”.

Чиновники і політики України, перечитайте ще раз, щоб розуміти, як визначається ефективність влади самою владою. Бо доведеться не тільки відповідати за скоєне, але й думати, як жити далі. Тим, кого не посадять.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube