В Миколаєві видадуть ще 90 стипендій волонтерам


11:3230.03.2023

Агенція розвитку Миколаєва разом з партнерами запускає другий етап Програми підтримки волонтерів Миколаєва та регіону, за якою волонтерам видадуть додаткові 90 стипендій на відновлення психічного стійкості та соціальної активності, зокрема на свою поточну волонтерську діяльність.

Про це повідомили в Агенції розвитку Миколаєва, передає Інше ТВ.

Як нагадують в Агенції, перші 80 фіналістів вже отримали фінансову підтримку за результатами першого етапу Програми.

«Багато волонтерів в Миколаєві через війну та постійну залученість до благодійної допомоги втратили роботу або власний бізнес. При цьому вони працюють без перерви від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Допомагають іншим в умовах надзвичайної напруги та стресу, і цим наближають нас до перемоги.

У ці скрутні часи Ресурсний центр громадських ініціатив запустив Програму підтримки волонтерів Миколаєва та регіону, яка направлена на посилення зусиль громадянського суспільства в місті у протистоянні наслідкам російського вторгнення в Україну. В межах цієї ініціативи хочемо підтримати волонтерів, які надають підтримку тим, хто цього потребує, та прагнуть розвивати українське суспільство», – кажуть в Агентстві.

Як подати заявку на отримання стипендії – на фейсбук-сторінці Агентства розвитку Миколаєва.

Як повідомляло Інше ТВ, на початку березня в Миколаєві оголосили про запуск Програми підтримки волонтерів Миколаєва та регіону, за якою волонтерам видадуть 100 стипендій на відновлення психічного стійкості та соціальної активності, зокрема на свою поточну волонтерську діяльність.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube