Рятувальники міста Очаків Миколаївської області отримали нагороди (ФОТО)


12:1929.03.2023

Днями Перший заступник Голови ДСНС Максим Грицаєнко відвідав рятувальників міста Очаків Миколаївської області.

Він відзначив відомчими нагородами вогнеборців підрозділу, які вже понад рік працюють на лінії вогню та ліквідовують наслідки ворожих обстрілів.

Про це повідомили в ДСНС України, передає Інше ТВ.

“Сьогодні ви працюєте на передовій, ризикуючи власним життям. Місто Очаків з перших днів війни обстрілюється ворогом. Проте ви героїчно та оперативно виконуєте усі завдання за призначенням. Від імені Державної служби України з надзвичайних ситуацій дякуємо вам за хоробрість та бажання врятувати свій дім, своє місто та нашу рідну Україну. Ворог змінив тактику та тепер полює на наших рятувальників. Повторно обстрілюючи об’єкти, де ви ліквідовуєте наслідки та рятуєте життя людей”, – сказав він.

Максим Грицаєнко оглянув пожежну частину, яку раніше обстріляв ворог. Особовий склад врятувало те, що під час обстрілу рятувальники ліквідовували наслідки збройної агресії в іншій частині міста. Тому він наголосив на важливості дотримуватись правил особистої безпеки.

“Хочу наголосити: не забувайте про бронезахист та не нехтуйте правилами безпеки. Бережіть себе та своїх колег”, – додав Максим Грицаєнко.

Також Перший заступник Голови ДСНС відвідав рятувальний пост, де несуть службу спеціалісти ДСНС. На жаль, окупанти також обстріляли його, вчергове порушуючи всі норми Женевської конвенції.

Як повідомляло Інше ТВ, Рятувальники Снігурівської ОТГ Миколаївщини також отримали нагороди (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube