Рятувальники Снігурівської ОТГ Миколаївщини отримали нагороди (ФОТО)


19:5026.03.2023

Перший заступник Голови ДСНС Максим Грицаєнко під час робочої поїздки деокупованою Снігурівщиною відвідав особовий склад 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Він поспілкувався  з рятувальниками, які в повному складі поновили несення служби після звільнення територій від ворога.

Про це повідомили в ДСНС України, передає Інше ТВ.

«З перших днів війни Снігурівка перебувала під постійними обстрілами. Дякую вам за самовіддану роботу, мужність та відвагу. Коли над головою кожного дня гуркотять ворожі ракети, коли ворог приходить до ваших домівок, тероризує ваших колег та намагається залякати та знищити, ви вистояли та продовжували працювати попри всі загрози. Дякую вам!» – зазначив Максим Грицаєнко.

Перший заступник Голови ДСНС подякував усім за роботу та високий професіоналізм в умовах воєнного стану і вручив відомчі нагороди.

Так, нагрудний знак “Знак Пошани” отримали начальник частини Володимир Кушнір та його заступник Ігор Єфименко. “За відвагу в надзвичайній ситуації” заохочено старшого водія Андрія Курила, командира відділення Дмитра Катеринчука, а також пожежного-рятувальника Павла Іщенка.  Медаллю “20 років сумлінної служби” нагороджено головного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Миколаївського районного управління Іллю Мікулу.

Нагадаємо, що з 25 лютого 2022 року Снігурівка постійно перебувала під ударами російської армії. З 19 березня 2022 року населений пункт було окуповано з прилеглими до нього територіями.

Як повідомляло Інше ТВ, 10 листопада 2022 року Снігурівка була звільнена. А 17 листопада 2022 року після звільнення території від ворога пожежно-рятувальна частина відновила свою роботу.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube