На автодорозі Дніпро-Миколаїв почали відновлювати бар’єрне огородження (ФОТО)


09:4728.03.2023

Служба автодоріг в Миколаївській області почала демонтувати недіючі блокпости та відновлювати систему дорожнього огородження на автодорозі Н-11.

Про це повідомили в САД в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Як зауважили в САД, на ділянках автомобільної дороги загального користування державного значення Н-11 Дніпро – Миколаїв (через м. Кривий Ріг) між м. Миколаїв та с. Калинівка у межах виконання робіт з поточного середнього ремонту протягом 2021 року було влаштовано сучасну систему дорожніх обмежувачів «Нью-Джерсі». Даний вид бар’єрного огородження складається із конструктивних елементів з пластичного бетону та сприяє значному зниженню наслідків аварій на автодорогах, профіль «Нью-Джерсі» знижує ризик перевертання транспортного засобу при зіткненні. З початком військової агресії російської федерації значна частина блоків системи «Нью-Джерсі» на ділянках автомобільної дороги Н-11 була використана українськими захисниками з метою оперативного зведення блокпостів та фортифікаційних споруд для оборонних потреб.

Оскільки на території Миколаївській області значно зменшено пряму загрозу бойових дій, Службою автомобільних доріг у Миколаївській області вживаються заходи по демонтажу недіючих фортифікаційних захисних споруд та блокпостів на автомобільних дорогах загального користування державного значення області.

Станом на теперішній час підрядним підприємством Служби частково відновлено систему дорожніх обмежувачів на ділянці а/д Н-11, так як певна кількість бетонних блоків не придатна для подальшого використання. Згодом буде здійснено повне відновлення бар’єрного огородження «Нью-Джерсі» в межах експлуатаційного утримання доріг.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області закликає всіх водіїв транспортних засобів дотримуватись правил дорожнього руху та не перетинати розділювальну смугу в непередбачених для цього місцях (проміжки тимчасово відсутнього огородження Нью-Джерсі).

Як повідомляло Інше ТВ, 15 березня відбулося урочисте відкриття новозбудованих мостових переходів через річку Інгул у Воскресенській територіальній громаді та річку Інгулець – у Снігурівській. Руйнації мости зазнали внаслідок бойових дій під час вторгнення російських окупантів на території цих громад.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube