В Миколаєві сильно п’яний чоловік намагався вкрасти автівку – його «пов’язали» і передали поліції звичайні люди (ФОТО)


16:0824.03.2023

Вчора, 23 березня, близько опівночі, поліцейські отримали повідомлення про невідомого чоловіка, який намагається заволодіти автомобілем одного з ЖК в Заводському районі міста.

Патрульні негайно прибули на місце події.

Про це повідомили в УПП в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Як з’ясувалося, чоловік виламав бокове скло автомобіля, завів автівку та намагався поїхати. Але на заваді стали місцеві мешканці, які витягли правопорушника з авто та утримували його до приїзду поліцейських.

Під час бесіди з громадянином охоронці правопорядку помітили у нього ознаки сильного алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, на що останній погодився. Результат тесту становив 2,85 проміле, що у 14 разів перевищує допустиму норму.

Поліцейські викликали на місце події слідчих для подальшого з’ясування всіх обставин справи, а також склали на чоловіка протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), а також постанову за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка немає права керування таким транспортним засобом, скоєне повторно протягом року) КУпАП.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині молодик викрадав авто і катався на них до закінчення пального в баку. Докатався (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube