Всі деокуповані населені пункти Миколаївщини – з електропостачанням (ФОТО)!


15:2315.03.2023

На момент деокупації Снігурівського району на початку листопада минулого року на Миколаївщині нараховувалося 88 знеструмлених внаслідок бойових дій населених пунктів.

Зараз всі деокуповані населені пункти – з електропостачанням.

Про це повідомили в АТ «Миколаївобленерго», передає Інше ТВ.

«Ми одними з перших потрапили на звільнені території та приступили до відновлювальних робіт. Наразі, після 4 місяців праці в надважких умовах, коли наші хлопці практично не відпочивали, працювали навіть в темний час доби та, на жаль, ризикували життям на замінованих ділянках… Ми заживили останній з відключених населених пунктів – Тамарине. Сьогодні вже близько 300 тамтешніх домоволодінь знову мають електропостачання, що зникло в них на початку повномасштабної війни майже рік тому.

Ми безмежно вдячні нашим воїнам світла – фахівцям, які виклалися на повну, аби зробити все можливе і навіть неможливе для відновлення електроживлення звільнених територій. Дякуємо колегам з інших обленерго, які поспішили нам на допомогу, волонтерам, представникам влади та місцевим жителям, які працювали пліч-о-пліч із нами заради спільної мети», – йдеться в повідомленні енергокомпанії.

Як повідомляло Інше ТВ, В селищі Первомайське на Миколаївщині місцеві жителі долучилися до відновлення електропостачання (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube