Є ще одне «золото» – чергова перемога миколаївського тхеквондіста Саміра Мірзоєва на міжнародному турнірі (ФОТО)


09:4715.03.2023

Миколаївський тхеквондист Самір Мірзоєв завоював золоту медаль у категорії “юніори” (59 кг) Міжнародного рейтингового турніру з тхеквондо WT “Dutch Open”.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомила миколаївська журналістка Тетяна Бакоцька, передає Інше ТВ.

Турнір провели в місті Ейндховене (Нідерланди) з 11 по 12 березня 2023 року.

– Я виграв 5 боїв. Для мене ця золота медаль – більше ніж престижна нагорода. Це можливість нагадати спортсменам із різних країн, що українські тхеквондисти з прифронтових чи окупованих росіянами територій є достойними суперниками.

Мій тренер з Миколаєва Григорій Борисович Хозяінов на власному прикладі виховував нас патріотами. Тому я й надалі докладатиму максимум зусиль, щоб гідно представляти рідне місто Миколаїв та Україну на міжнародних змаганнях.

Зараз я готуюся до чемпіонату України та до чемпіонатів Європи. У Миколаєві від початку повномасштабного російського вторгнення немає можливості тренуватися. Тому ми з старшим братом Сімуром були змушені виїхати до Німеччини. Ми з братом самі тренуємося, у нас немає тренера. І продовжуємо робити все так, як вчив наш тренер. Виконувати поставлене завдання з якомога кращим результатом – це наш обов’язок, – сказав Самір Мірзоєв.

Як повідомляло Інше ТВ, наприкінці лютого миколаївський тхеквондист Самір Мірзоєв завоював золоту медаль у категорії “юніори” (59 кг) Міжнародного рейтингового турніру з тхеквондо WT “SLOVENIA OPEN – G1”.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube