«У мене була висока мотивація – продемонструвати нашу силу і незламність» – миколаївський тхеквондист Самір Мірзоєв завоював чергове «золото» міжнародного турніру (ФОТО)


07:3328.02.2023

Миколаївський тхеквондист Самір Мірзоєв завоював золоту медаль у категорії “юніори” (59 кг) Міжнародного рейтингового турніру з тхеквондо WT “SLOVENIA OPEN – G1”.

Про це повідомила журналістка Тетяна Бакоцька, передає Інше ТВ.

Турнір провели в місті Любляна (Словенія) з 25 по 26 лютого 2023 року.

– Я достроково виграв кожен із 5 боїв. У мене була висока мотивація. Для мене це можливість продемонструвати світові нашу силу і незламність у роковини повномасштабного російського вторгнення в Україну, в місто Миколаїв, де я народився. Попри те, що через війну я втратив можливість жити вдома і тренуватися в Миколаєві зі своїм тренером Григорієм Хозяіновим, я продовжую докладати максимум зусиль, щоб на міжнародних змаганнях майорів український прапор, – сказав Самір Мірзоєв.

Як повідомляло Інше ТВ, минулого року миколаївський тхеквондист Самір Мірзоєв завоював багато нагород вищої проби, зокрема в жовтні – золоту медаль Міжнародного рейтингового турніру з тхеквондо ВТФ “DUTCH OPEN 2022 G2”.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube