У Миколаєві 21-річна жінка побилася з поліцейською – вдарила правоохоронницю ногою у грудну клітину


13:4013.03.2023

За зауваження стосовно хуліганської поведінки зловмисниця завдала удару ногою поліцейській. Слідчі затримали 21-річну жінку у порядку ст. 208 КПК України та повідомили їй про підозру за ч. 2 ст. 345 КК України. За скоєний злочин підозрюваній загрожує до п’яти років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївській області, передає Інше ТВ.

11 березня до відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що по пр. Центральному невідома молода жінка поводить себе агресивно та провокує бійку, яку в подальшому і вчинила.

На місце події прибули співробітники патрульної поліції, які зробили дівчині зауваження, на що та почала конфліктувати з правоохоронцями, нецензурно висловлюватись на їх адресу та вдарила патрульну поліцейську ногою у грудну клітину.

21-річну правопорушницю правоохоронці доставили до відділення поліції, де слідчі затримали її в порядку ст. 208 КПК України.

– За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків». Нині затриманій оголосили про підозру. За скоєне їй загрожує до п’яти років позбавлення волі, – повідомив заступник начальника – начальник слідчого управління ГУНП Едуард Соловйов.

Найближчим часом суд обиратиме запобіжний захід. Слідство триває.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині поліцейському повідомлено про підозру у перевищенні повноважень – прибувши за викликом, вдарив людину в живіт



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube