З державного бюджету України спрямують субвенцію у розмірі 1,2 млрд грн на відновлення системи водопостачання в Миколаєві


10:3911.03.2023

На сьогодні вже підтверджено, що ця субвенція буде виділена.

Про це заявив директор МКП “Миколаївводоканал” Борис Дуденко в ефірі ТРК “МАРТ”, поінформували в Миколаївській міській раді.

Б.Дуденко пояснив, що кошти надійдуть до обласного бюджету, й реалізуватиме проєкт з реконструкції мереж Миколаївська обласна військова адміністрація: “Ми передаємо права замовника, але з нашого боку буде вестись технічний нагляд щодо якості і термінів робіт, відповідності державним будівельним нормам”.

Зараз йдеться приблизно про 12 проєктів. “Обрано найбільш важливі ділянки водогону, що відповідають за величезний обсяг постачання води. Їх реконструкція дозволить забезпечити сталу роботу системи. Після проектування зможу більш детально розповісти про ділянки, які відновлюватимуть та які мікрорайони будуть задіяні”, – каже Борис Дуденко.

Обсяг робіт дуже великий, тож посадовець сподівається, що програму продовжать і на 2024 рік.

Як повідомляло Інше ТВ, 9 березня депутати Миколаївської міськради проголосували за виділення 21,5 млн.грн. субвенції обласному бюджету на спів фінансування субвенції з державного бюджету на виготовлення проєктно-кошторисної документації для відновлення мережі водопостачання в м.Миколаєві.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube