Голова Миколаївської облради прокоментувала своє призначення головою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження


16:0410.03.2023

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні Кабмін призначив Ганну Замазєєву головою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження.

На своєму телеграм-каналі Ганна Замазєєва прокоментувала своє призначення:

«Сьогодні мене призначено головою Державного агентства з питань енергоефективності та енергозбереження.

Хочу почати з того, що сьогодні для мене надважливо. Миколаївці, ми разом пережили найскладніший рік в історії нашої країни, подолали безліч труднощів, і запевняю – я лишаюсь з вами, з моїм рідним містом, областю, з людьми, які живуть тут! Зараз переді мною стоять нові задачі, але запевняю: що продовжу робити все від мене залежне, щоб область розвивалася та могла подолати будь-які виклики!

Чим я займатимуся на новій посаді? Завдань безліч, але спробую відповісти коротко. Пам’ятаєте, я показувала енергопозитивний будинок у Страсбурзі, який виробляє більше енергії, ніж споживає? Я хочу, щоб таким будинком стала вся Україна. Щоб люди жили в теплих будинках і при цьому менше сплачували за комунальні послуги, дихали чистішим повітрям.

Всі деталі – згодом. А поки я дякую за довіру та підтримку! Разом до перемоги та кращого майбутнього України!»



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube