За ініціативи голови облради Ганни Замазєєвої 199 дітей миколаївських військових, що були або є в полоні, отримають на оздоровлення по 10 тис. грн.


20:2308.03.2023

В понеділок, 06 березня, на четвертому засіданні спеціальної комісії Миколаївської обласної ради під головуванням очільниці Миколаївської обласної ради Ганни Замазєєвої та за участі представників облради та департаменту соцзахисту ОВА одностайно затвердили рішення про надання разової грошової допомоги на оздоровлення ще 26 дітям миколаївських військослужбовців, які перебували, або перебувають у полоні.

Тож, завдяки ініційованим Ганною Замазєєвою змін до обласної програми «Турбота» щодо захисту та підтримки родин військових, які перебували або перебувають у полоні, вже 199 діточок військовополонених, віком до 18 років, отримають грошову допомогу на оздоровлення у розмірі 10 000 грн., повідомляє Миколаївська обласна рада.

«Поки керівництво нашої держави робить все можливе, аби повернути наших Героїв з полону додому, ми маємо підтримувати їхніх дітей. І робимо це», – зазначила Ганна Замазєєва.

Усі виплати будуть нараховані згідно з заявами, отриманими від родичів військовополонених з Миколаївської області та відпрацьованими спеціалістами Консультаційного центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Південного регіону.

Щоб отримати виплати, родичі військовополонених повинні подати відповідні заяви до громадської приймальні Консультаційного центру Координаційного штабу (вул. Нікольська, 37).

Подробиці щодо необхідних документів можна отримати за телефоном гарячої лінії – 0 800 200 202



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube