Миколаївська школа №57 знов відмітилась на міжнародній конференції – тепер в Празі


20:1508.03.2023

Сьогодні, 8 березня, в Празі, Чехія відбулася IX Міжнародна науково-практична конференція «Analysis of the problems of science and modern education», на якій представлено досвід Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №57 імені Т.Г.Шевченка.

В секції «PEDAGOGICAL SCIENCES» представлено роботу закладу «РОЛЬ ЕДЬЮТЕЙНМЕНТУ В НАЛАГОДЖЕННІ ЕМОЦІЙНОГО КОНТАКТУ».

Про це повідомили в управлінні освіти Миколаївської міськради, передає Інше ТВ.

У роботі вчителя Антоніни Чеботарьової висвітлено особливості впровадження технології едьютейнмент, яка являє собою сукупність сучасних і дидактичних засобів навчання, базується на концепції навчання через розвагу в умовах воєнного часу. В умовах дистанційного навчання емоціоналізація освітнього процесу – як ніколи актуальна, бо дітям бракує живого спілкування, можливості поділитися емоціями.

Тези наукового дослідження, проведеного на базі школи, опубліковано у збірнику виступів IX Міжнародної науково-практичної конференції.

Як повідомляло Інше ТВ, у листопаді 2022 року Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №57 імені Тараса Григоровича Шевченка презентувала досвід на міжнародній науковій конференції у Лондоні. Автор роботи, заступниця директора закладу Наталія Ревенко ознайомила з результатами дослідження щодо застосування інноваційних технологій для створення сприятливих умов для організації інклюзивного навчання в рамках Нової української школи. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube