На Миколаївщині чоловік отримав 3 місяці арешту за домашнє насильство над двома жінками


11:2208.03.2023

Первомайською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 33-річного жителя Первомайського району за вчинення домашнього насильства (ст. 126-1 КК України).

Про це повідомили в Первомайській окружній прокуратурі Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Прокурором доведено у суді, що чоловік систематично вчиняв домашнє насильство відносно колишньої 32-річної співмешканки та 59-річної матері.

Так, він вчиняв сварки із жінками, в ході яких їх ображав, висловлювався нецензурною лайкою, погрожував та принижував потерпілих, чим вчиняв домашнє насильство над ними, що призвело до психологічних страждань останніх, які супроводжувались змінами у психоемоційному стані, накопиченні емоційних переживань образливості, приниженої гідності.

Завдяки послідовній позиції сторони обвинувачення та достатній доказовій базі провину зловмисника доведено у повному обсязі.

Відтак, Первомайським міськрайонним судом підтримано принципову позицію прокурора – чоловіка визнано винним у вчиненні злочину та призначено покарання у виді арешту строком на 3 місяці.

Вирок ще не набрав законної сили.

Як повідомляло Інше ТВ, 180 годин громадських робіт: у Первомайську на Миколаївщині засуджено чоловіка за домашнє насильство над своєю колишньою співмешканкою



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube