Миколаївщина отримала від Данії понад 300 генераторів, в тому числі великої потужності (ФОТО)


17:5203.03.2023

У п’ятницю, 3 березня, за підтримки Королівства Данії та Управління ООН по обслуговуванню проєктів (UNOPS), Миколаївщині передано допомогу у вигляді 311 генераторів.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Як зазначив позаштатний радник заступника Миколаївської ОВА Дмитро Тарасенко, який був координатором проекту, генератори є важливим інструментом для нормалізації життя мешканців міста та області.

«Для нас дуже важливо, аби жителі міста та області були забезпечені комфортними умовами для нормальної життєдіяльності. Така допомога у вигляді генераторів є як фізичною, так і моральною підтримкою для наших людей» – сказав Дмитро Тарасенко.

Розподілені генератори таким чином: для ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» передано 2 генератори на 16 кВт і 4 генератори на 400 кВт; для МКП «Миколаївводоканал» – 1 генератор на 15 кВт. Всі інші генератори – для потреб області, а саме: 280 генераторів – на 6,6 кВт, 16 генераторів – на 16 кВт, 8 генераторів – на 64 кВт.

Як повідомляло Інше ТВ, Україна отримала від Литви потужний автотрансформатор, що може забезпечити живленням до 200 тисяч домогосподарств (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube