«Ми розберемося і без нього» – начальник Миколаївської ОВА прокоментував відставку 1-го заступника голови облради від ОПЗЖ


11:4002.03.2023

Як повідомляло Інше ТВ, вчора, 1 березня, 1-й заступник голови Миколаївської облради Володимир Фроленко написав заяву про складання свої повноважень як заступника – «Я вимушений піти, щоб більше не було безпідставного тиску на мене та моїх колег» (ДОКУМЕНТ).

«Ми розберемось і без нього» – так сьогодні, 2 березня, в ефірі телеканалу «Еспресо» прокоментував цю новину начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

«Що стосується заяви Фроленко, я її бачив, але ми з ним не розмовляли. Не бачу в цьому нічого поганого, тому що він прийняв таке рішення і не буде працювати в обласній раді, – ми розберемося і без нього», – сказав Віталій Кім.

Також начальник Миколаївської ОВА зауважив, що депутати заборонених партій працюють на оборону, окрім одного, який втік, але його ім’я Віталій Кім не назвав.

«Всі депутати заборонених партій у нас тут, на місті, окрім одного, якщо брати рівень обласний та місто. Один (депутат – прим.ред.) збіг, який був відверто зрадником. Більшість з інших працюють в інтересах держави зараз, – сказав Віталій Кім. – Багато з них стоять із зброєю, багато з них працюють волонтерами, підприємства працюють на оборону. Тому я не можу тут под. одну гребінку саме на Миколаївщині всіх підгорнути. Треба точково розбиратися з кожною людиною – хто зрадник, хто не є».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube