В Миколаєві показали The Book of Sirens. Вистава буде ще сьогодні (ФОТО)


09:0026.02.2023

25 лютого до Миколаєва завітав ProEnglish Theatre з м. Києва з виставою The Book of Sirens.

Про це повідомила начальниця управління культури, національностей та релігій Миколаївської ОВА Олена Буберенко, передає Інше ТВ.

Родзинкою даного театру є те, що всі вистави граються виключно англійською мовою, що дуже незвично для миколаївців. Театр постійно гастролює країнами Європи, але в Україні саме Миколаїв став першим містом, після Києва, куди він завітав з гастролями.

«Сюжет моновистави The Book of Sirens був настільки знайом мешканцям міста, що навіть ті, хто не розуміють англійську, емоційно відчули все те, що намагалась розповісти головна героїня. Вдало підібраний музичний супровід із живим виконанням, цікава історія, професійна гра акторки та креативне режисерське рішення не залишили глядачів байдужим, тому спілкування глядачів з режисером та акторкою після вистави було дуже активним.

Показ даної вистави в Миколаєві відбудеться ще 26 лютого о 15.00, тож запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставу, та ще раз впевнитися в тому що мистецтво лікує, а іноді і рятує.

Квитки в касі Миколаївського академічного художнього драматичного театру», – написала Олена Буберенко.

Як повідомляло Інше ТВ, А діти – малюють: в Миколаєві відкрилась виставка творчих робіт студентів Миколаївського будівельного фахового коледжу (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube