Згадати все. Рік роботи КП «Миколаївпастранс» з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну (ВІДЕО)


18:5924.02.2023

В перші години вторгнення КП ММР «Миколаївпастранс» було оперативно організовано роботу, автобуси вийшли на маршрути.

З перших днів підприємство працювало як для мешканців міста-героя, так і для потреб Збройних Сил України.

Про це нагадують в КП «Миколаївпастранс», передає Інше ТВ.

«Ми майже 10 місяців проводили безоплатну евакуацію мешканців міста та області до міста Одеса та пропускного пункту Паланка, майже щоденно на зворотному шляху ми доставляли значну кількість гуманітарної допомоги в місто Миколаїв, в тому числі продукти харчування, питну воду, рідкісні медикаменти та ліки, медичне обладнання, різноманітні будівельні матеріали (у тому числі фанеру та плівку для закриття вікон пошкоджених в результаті обстрілів міста), корм для тварин тощо.

Наші водії працювали в складних умовах постійних обстрілів та ракетних атак на місто, чесно виконуючи свою роботу, допомагаючи Миколаєву вистояти. Навіть коли автобуси зазнавали пошкоджень після ударів ворога, працівники підприємства дуже швидко їх відновлювали, розуміючи, що на нашому КП лежить основне навантаження та відповідальність щодо забезпечення по перевезенню пасажирів.

“Миколаївпастранс” завжди приходив на допомогу в складних ситуаціях. І коли приватні перевізники просто не виходили на маршрути, і коли приватне автотранспортне підприємство постраждало від ракетної атаки, та було знищено багато техніки, і під час блекаутів, і коли в місті діяли погодинні графіки відключення світла та на Миколаївську область виділяли обмежені ліміти електроенергії, в результаті чого призупиняв роботу електротранспорт. Бо разом – ми сила!», – кажуть в «Миколаївпастранс».

Дивіться також:

Згадати все. Російські обстріли, «їжаки» та ворожа трофейна техніка – унікальні кадри від «Миколаївелектротрансу» (ВІДЕО)

Згадати все. 15 знакових будівель Миколаєва, зруйнованих російськими обстрілами (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube