Стрілецький батальйон «Миколаїв»: начальник Миколаївської ОВА перевірив умови проживання, побут військових та готовність штабу (ФОТО)


19:1524.02.2023

У п’ятницю, 24 лютого, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та його перший заступник Георгій Решетілов зустрілися з військовими новосформованого стрілецького батальйону «Миколаїв» Збройних Сил України.

Під час візиту вони провели нараду з начальником Миколаївського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковником Олександром Збрищаком й командиром батальйону, полковником Павлом Довгим.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Під час спілкування було обговорено поточний стан та визначено проблемні питання. Зокрема, акцентували увагу на підготовці військовослужбовців. Начальник ОВА Віталій Кім запевнив, що забезпечення військовослужбовців продовжиться й надалі.

«Сьогодні – річниця нашої незламності. Тому символічно, що до батальйону долучилося так багато добровольців та вмотивованих людей. Зі своєї сторони плануємо системну та регулярну підтримку бійців батальйону. Спільними зусиллями здобудемо Перемогу», – сказав очільник області.

Після наради Віталій Кім та Георгій Решетілов перевірили умови проживання, побут військових та готовність штабу. Також до батальйону передали вантажівки, генератори, ноутбуки Sratlink, теплий одяг тощо.

Додамо, що у цивільному житті командир нового стрілецького батальйону Павло Довгий – голова Володимирівської територіальної громади.

Як повідомляло Інше ТВ, Формування стрілецького батальйону на Миколаївщині: вже п’ята частина проходить комісію, – Кім (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube