Генерал Марченко: «Найближчим часом ви побачите результат нашої роботи на Кінбурнській косі»


13:3523.02.2023

Найближчим часом всі побачать результат роботи ЗСУ на Кінбурнській косі.

Таку оптимістичну новину в інтерв’ю виданню «НикВести» повідомив організатор взаємодії між Миколаївською ОВА, партизанським рухом, силами спротиву та військовими формуваннями (саме так зараз звучить посада, на яку був призначений бойовим розпорядженням Головнокомандувача Валерія Залужного, – прим.ред.) генерал Дмитро Марченко, передає Інше ТВ.

Єдина частина території Миколаївської області, яка поки не звільнена від російським окупантів, – це Кінбурнська коса. Але Дмитро Марченко анонсував (звісно, без конкретизації термінів) гарні новини.

– Вони (російські окупанти – прим.ред.) постійно там не знаходяться. У них є деякі засоби нанесення уражень, деякі особи, які забезпечують охорону цих засобів. А основні сили заходять і виходять. Тобто коли отримують завдання по нанесенню ударів по Очакову – вони зайшли, відстрілялись, вийшли звідти. Тому дуже тяжко нам їх там зловити в той час, коли вони наносять ці артилерійські удари. Але ми над цим працюємо, і дуже вдало. І я вам скажу, що найближчим часом ви побачите результат нашої роботи, – сказав Дмитро Марченко.

Генерал Марченко зауважив, що наявність водяної перепони створює складність для звільнення Кінбурнської коси від окупантів. «З часом вони її звільнять – ми доведемо їх до цього дійства, так, як це зробили в Херсоні, – знищенням логістики, поставок, складів з боєприпасами, і вони будуть вимушені просто відійти, тому що сенсу там знаходитись буде ніякого», – додав генерал.

Як повідомляло Інше ТВ, ЗСУ тримають під вогневим контролем частину Кінбурнського півострова, – ОК “Південь”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube