Мер Миколаєва Сєнкевич разом з заступником Коренєвим поїхав до Роттердаму задля обміну досвідом (ФОТО)


13:0821.02.2023

Мережа захисту національних інтересів «AНТС» (ANTS) разом з Міжнародним центром української перемоги (ICUV) організували поїздку для очільників громад, які постраждали від російської агресії, до Роттердаму, який був повністю зруйнований бомбардуваннями під час Другої світової війни.

Про це повідомляють в ANTS, передає Інше ТВ.

Виконавчий директор «AНТС» Василь Сегін розповів, що до Роттердаму поїхали мери припортових міст Маріуполя, Миколаєва і Херсону.

«Ми розуміємо, що процес відновлення після війни триватиме багато років. Роттердам є чудовим прикладом того, як місто може відновитися після нищівних руйнувань і стати одним із найважливіших портів Європи. Мери наших міст зможуть дізнатися про конкретні стратегії та підходи, які використовували чиновники та проектувальники Роттердама у післявоєнні роки. Вони також зможуть на власні очі побачити, як з часом розвивався міський розвиток та інфраструктура міста», – пояснив Василь Сегін.

Заступник міського голови Маріуполя Сергій Орлов, міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич (зі своїм заступником Сергієм Коренєвим – прим.ред.) та голова Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова в перший день візиту зустрілися з архітекторами, щоб дізнатися більше про процес відновлення Роттердаму. Адже замість того, щоб відбудовувати місто, як воно було раніше, влада Роттердама вирішила створити нове бачення міста і побудувати його абсолютно по-новому.

Як повідомляло Інше ТВ, На міжнародному форумі в Польщі мер Миколаєва презентував роботу над новим Генпланом міста, а також представив 5 головних напрямів проектів відбудови (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube