Троє миколаївських підлітків стали свідками пограбування перехожого, але не розгубились: зателефонували до поліції і прослідкували за злочинцем (ФОТО)


14:0610.02.2023

Троє миколаївських підлітків стали свідками пограбування перехожого, але не розгубились: зателефонували до поліції і прослідкували за злочинцем.

Про цей випадок на своєму телеграм-каналі розповів начальник ГУНП України в Миколаївській області Сергій Шайхет, передає Інше ТВ.

«Сміливість, відвага та гордість, саме такими словами можу охарактеризувати трьох миколаївських підлітків – Максима, Катерину, Олександра. Діти стали свідками пограбування перехожого, однак не розгубилися, наздогнали зловмисника та зателефонували до поліції.

Злочинця, який виявився ще й неодноразово судимим (рецидивістом), поліцейські доставили до відділку поліції та затримали. Фігуранту слідчі повідомили про підозру  у скоєнні злочину передбаченому ч. 4 ст. 186 КК України «Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану».

Награбоване майно повернули власнику.

 Цей випадок ще раз доводить, що наше молоде покоління це – сьогодення України, її майбутнє. За особисту ініціативу, сміливість та затримання грабіжника сьогодні підлітків заохотили подяками.

Дякую батькам за те, що виховали таких сміливих дітей», – написав Сергій Шайхет.

Троє миколаївських підлітків стали свідками пограбування перехожого, але не розгубились: зателефонували до поліції і прослідкували за злочинцем (ФОТО) 1
Троє миколаївських підлітків стали свідками пограбування перехожого, але не розгубились: зателефонували до поліції і прослідкували за злочинцем (ФОТО) 3

Як повідомляло Інше ТВ, 7 лютого в Первомайську 16-річна дівчина провалилась під лід на озері. ЇЇ врятував перехожий Олександр Журавленко, який гуляв з онукою.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube