В Первомайську 16-річна дівчина провалилась під лід на озері. ЇЇ врятував перехожий, який гуляв з онукою


18:4207.02.2023

Олександр Журавленко врятував шістнадцятирічну дівчину, яка провалилась під лід на озері Фрегат у м. #Первомайську

Сьогодні, 7 лютого, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у місті Первомайську на озері Фрегат сталась надзвичайна подія. На місце виїхали фахівці ДСНС, які з’ясували обставини та дізнались наступне.

Шістнадцятирічна Христина йшла по закрижанілій водоймі та на відстані близько 15 метрів від берега провалилась під лід. Олександр Журавленко, місцевий мешканець, який в цей час гуляв берегом вздовж озера з онукою, почув заклики дівчини про допомогу. Чоловік, не вагаючись, кинувся на порятунок.

Діставшись до неї, Олександр також провалився під кригу, але ж не втратив мужності. Перебуваючи в крижаній воді, він підхопив дівчину і потягнув до берега.

Вже біля берега рятівнику та Христині подали руки інші перехожі, які стали свідками події. Вони допомогли обом остаточно вибратись на сушу.

Дівчину госпіталізували до медичного закладу із попереднім діагнозом легке переохолодження, де наразі вона проходить обстеження, та медики надають їй всю необхідну допомогу. Олександр Журавленко щасливий, що опинився поруч і зміг врятувати юне життя.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube