Посольство Грузії в Україні передало АТ «Миколаївобленерго» дизель-генераторні установки (ФОТО)


16:5409.02.2023

Посольство Грузії в Україні передало АТ «Миколаївобленерго» 7 дизель-генераторних установок.

Про це повідомили в компанії, інформує Інше ТВ.

«В умовах повномасштабної війни ніхто, навіть об’єкти критичної інфраструктури, не застрахований від знеструмлення. При цьому підрозділам обленерго, зокрема, диспетчерським центрам, потрібно бути завжди на зв’язку, аби вчасно реагувати на ситуацію та оперативно її врегульовувати. 

Попри таку нагальність, декілька наших філій і досі працювали, не маючи резервного джерела заживлення на такий випадок – віднайти кошти на недешеве обладнання в умовах дефіциту фінансування було проблематично.

Руку допомоги миколаївським енергетикам простягнула Грузія. Посольство Грузії в Україні передало АТ «Миколаївобленерго» 7 генераторів – частина з них надійде до тих філій, де було відсутнє резервне живлення на випадок аварійного знеструмлення, решта, за потреби, стане в нагоді на інших об’єктах критичної енергетичної інфраструктури», – йдеться в повідомленні АТ «Миколаївобленерго».

Як повідомляло Інше ТВ, Енергетики Миколаївщини отримали понад 80 тонн енергетичного обладнання від міжнародних партнерів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube