Водіям електротранспорту Миколаєва благодійники передали сучасні аптечки (ФОТО)


16:3607.02.2023

Учасники «Ротарі Клуб Миколаїв», «Ротарі Клуб Івано – Франківськ» та «ротарійці» з Канади передали до КП «Миколаївелектротранс» 100 сучасних аптечок.

Про це повідомив паст-президент «Ротарі Клуб Миколаїв» Артем Ващиленко, передає Інше ТВ.

«Наші містяни можуть бути впевнені: навіть у електротранспорті, у разі потреби, вони швидко отримають першу допомогу до прибуття «швидкої», – сказав паст-президент «Ротарі Клуб Миколаїв» Артем Ващиленко.

За словами керівника підприємства Юрія Сметани, аптечки передадуть не тільки водіям трамваїв та тролейбусів, а й до аварійних та ремонтних бригад підприємства.

«Електротранспорт Миколаєва обладнаний аптечками першої допомоги, проте ці нові набори більш пристосовані до нашого непростого часу. Ми дуже цінуємо допомогу від «Ротарі». Зазначу, що наші водії можуть у разі необхідності надати першу долікарняну допомогу», – підкреслив він.

У складі аптечки є турнікет, бинти, пластирі, ножиці для розрізу одягу та інші необхідні речі для першої допомоги.

Нагадаємо, що міський електротранспорт не раз ставав мішенню для ворогів – під час одного з обстрілів постраждали декілька тролейбусів «Дніпро».

Як повідомляло Інше ТВ, Пологовому будинку №1 в Миколаєві, який зараз надає і мобільну паліативну допомогу, благодійники передали «швидку» (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube