Прокуратура через суд скасувала результати тендеру та договір на понад 160 млн.грн. на ремонт ФОК на Намиві в Миколаєві


12:4906.02.2023

Рішенням господарського суду Одеської області задоволено позов Миколаївської обласної прокуратури в інтересах держави до одного з департаментів Миколаївської облдержадміністрації та суб’єкта господарювання про визнання недійсними результатів закупівлі та укладеного договору про надання послуг з реконструкції комунальної спортивної установи у місті Миколаєві на суму понад 160 млн грн.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

Суд підтвердив наявність фактів порушень вимог законодавства при проведенні зазначеної публічної закупівлі та безпідставність обрання переможця, які фактично унеможливили своєчасне виконання робіт та здійснення реконструкції комунальної установи.

Разом з тим, органи державного контролю у вказаній сфері належних заходів до визнання незаконних правочинів недійсними та запобіганню перерахування з бюджету коштів не вживали, що і стало підставою для звернення до суду прокурора.

Як повідомляло Інше ТВ, в травні 2021 року Департамент капітального будівництва, архітектури та містобудування Миколаївської облдержадміністрації заявив про намір укласти договір на реконструкцію обласної ДЮСШ (ФОК на Намиві) з компанією “Антарес-БУД”. Ціна контракту мала становити 164 млн. 503 тис. 495,30 грн.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube