На Миколаївщині правоохоронці ексгумували тіло чоловіка, який загинув під час російського обстрілу (ФОТО)


15:2201.02.2023

На звільненій від російських окупантів території Миколаївщини продовжуються стабілізаційні заходи, зокрема робота із ексгумації тіл померлих.

Слідчі, криміналісти та вибухотехніки обласного главку поліції за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури провели ексгумацію тіла 37-річного чоловіка, який загинув ще навесні під час обстрілу в селі Мирне Миколаївського району.

Про це поінформували в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Як з’ясували правоохоронці,  загиблий чоловік під час обстрілу перебував в укритті  неподалік від свого помешкання. Однак був змушений вийти на вулицю через займання його будинку після «прильоту». І саме коли потерпілий йшов до будівлі, розпочався ворожий обстріл, внаслідок якого місцевий мешканець і отримав смертельні ушкодження.

Тіло чоловіка правоохоронці направили для проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті.

Як повідомляло Інше ТВ, наприкінці грудня 2022 року в Снігурівській громаді на Миколаївщині поліцейські ексгумували тіла семи цивільних, які через окупацію були поховані з порушеннями (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube