За три місяці на деокупованій території Миколаївщини поліція задокументувала понад 900 воєнних злочинів росіян і вилучила 650 вибухонебезпечних предметів (ФОТО)


13:0901.02.2023

901 зареєстрований воєнний злочин, 650 вилучених вибухонебезпечних предметів, 90 га обстежених територій – такі підсумки майже трьохмісячної роботи миколаївських правоохоронців на деокупованих територіях регіону.

Про це повідомив начальник ГУ НП України у Миколаївській області Сергій Шайхет, передає Інше ТВ.

«Кожного дня поліцейські продовжують фіксувати повідомлення від місцевих жителів про все нові факти  мародерств, пошкодження майна та крадіжок російськими військовими в період окупації населених пунктів нашої області. Військові рф викрадали у населення транспортні засоби, вивозили речі з будинків та вчиняли інші злочини», – написав Сергій Шайхет.

Головний поліцейський Миколаївщини ще раз нагадує мешканцям звільнених територій: продовжує діяти заборона на відвідування лісів, лісосмуг, полів та інших ділянок, де потенційно можуть знаходитись вибухонебезпечні предмети, нерозірвані снаряди, міни та інші небезпечні предмети, які залишили після себе окупанти.

Як повідомляло Інше ТВ, 25 січня на узбіччі дороги до села Горохівське, що на Снігурівщині, правоохоронці виявили протитанкову міну у стані  бойового взводу.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube