Від обстрілу була пожежа в Очакові, горіло в Миколаєві та в Садах (ФОТО)


10:3831.01.2023

Вчора, 30 січня, та в ніч на 31 підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано сім пожеж, одна з яких виникла в результаті потрапляння боєприпасів та уламків від них.

Так, після чергового ворожого обстрілу Очаківської територіальної громади у м. Очаків по вул. Соборна загорівся житловий будинок. На місце направлено відділення 22 державної пожежно-рятувальної частини. О 14:19 вогнеборці ліквідували пожежу на площі 30 кв.м.

Від обстрілу була пожежа в Очакові, горіло в Миколаєві та в Садах (ФОТО) 1
Від обстрілу була пожежа в Очакові, горіло в Миколаєві та в Садах (ФОТО) 11
Від обстрілу була пожежа в Очакові, горіло в Миколаєві та в Садах (ФОТО) 3
Від обстрілу була пожежа в Очакові, горіло в Миколаєві та в Садах (ФОТО) 12
Від обстрілу була пожежа в Очакові, горіло в Миколаєві та в Садах (ФОТО) 5
Від обстрілу була пожежа в Очакові, горіло в Миколаєві та в Садах (ФОТО) 13
Від обстрілу була пожежа в Очакові, горіло в Миколаєві та в Садах (ФОТО) 7
Від обстрілу була пожежа в Очакові, горіло в Миколаєві та в Садах (ФОТО) 14
Від обстрілу була пожежа в Очакові, горіло в Миколаєві та в Садах (ФОТО) 9
Від обстрілу була пожежа в Очакові, горіло в Миколаєві та в Садах (ФОТО) 15

Інші шість пожеж не пов’язані із веденням бойових дій.

Вранці 30 січня до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу дачного будинку на території садового товариства “Сади-2” у м. Миколаєві. На місце направлено відділення 2 та 19 державних пожежно-рятувальних частин. По прибуттю встановлено, що горить дах. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось вберегти будинок від повного знищення. О 09:49 пожежу ліквідовано на площі 25 кв.м.

Об 11:55 рятувальників сповістили про те, що по вул. Центральна смт Криве Озеро Первомайського району загорівся автомобіль Ford Transit Custom. Вогнеборці 18 ДПРЧ, які прибули на місце, загасили пожежу моторного відсіку автомобіля о 12:01 на площ 0,5 кв. м.

О 16:40 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про загоряння у квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку по вул. Погранична. На місце направлено відділення 3, 4 ДПРЧ та чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. По прибуттю вогнеборці евакуювали із сусідніх квартир четверо осіб, з них одну дитину. З квартири, в якій сталося займання вивели чоловіка 1979 р.н., якого госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги. Під час проведення розвідки в квартирі виявлено тіло загиблої жінки, 1970 р. н. О 17:42 пожежу ліквідовано на площі 50 кв.м.

Вночі 31 січня, о 03:02 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що по вул. Одеська смт Воскресенське Воскресенської територіальної громади Миколаївського району загорівся гараж та житловий будинок. На місце виїхали вогнеборці 16 ДПРЧ. Під час проведення розвідки виявлено тіло загиблого чоловіка 1982 р.н. О 05:30 пожежу ліквідовано на площі 50 кв.м.

Також, 30 січня двічі горіли суха трава та сміття. Перший епізод стався на відкритій території по вул. Одеська м. Первомайськ Первомайської ТГ Первомайського району, другий — у металевому контейнері на розі вулиць Авангардна та провулку Прорізний у м. Миколаєві. Гасили пожежі вогнеборці 23 та 4 ДПРЧ. Площі склали 300 та 1,5 кв. м відповідно.

Причиною загоряння автомобіля, за попередньою інформацією, стало коротке замикання електропроводки, в інших випадках — встановлюються.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube