ДЕІ звернеться до прокуратури щодо спиляних в Миколаєві біля міськради ялинок (ФОТО)


08:3828.01.2023

25 та 26 січня біля будівлі Миколаївської міської ради по вулиці Адміральська, 20 були спиляні десять багаторічних блакитних ялинок, які не підлягали видаленню.

В Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська і Одеська області) повідомили, що дерева були здорові, тому наразі готується заява до прокуратури, інформує Інше ТВ.

«У грудні 2022 року були проведені обстеження стану дерев за участю фахівців Департаменту житлового – комунального господарства Миколаївської міської ради. Представник інспекції в актах обстеження зазначив, що дерева знаходяться в доброму стані та не підлягають видаленню. Але, всупереч нашим зауваженням, ялинки були спиляні. 27 січня державні інспектори прибули до будівлі мерії та зафіксували знищення дерев. Шкода, завдана довкіллю, становить 84 тисячі гривень. У зв’язку з цим інспекцією підготовлено заяву про злочин для направлення до Окружної прокуратури міста Миколаєва», – йдеться в повідомленні ДЕІ.

Як повідомляло Інше ТВ, 26 січня в Миколаєві перед міськрадою спиляли живі ялинки (ФОТО).

27 січня Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич повідомив, що ялинки біля міськради Миколаєва спиляли комунальники – коріння шкодило будівлі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube