На Миколаївщині з початку 2023 року відновлено електропостачання у 37 населених пунктах, газопостачання – у 6-ти


21:0625.01.2023

На Миколаївщині у щоденному режимі продовжується відновлення пошкодженої внаслідок військової агресії рф інфраструктури електро та газопостачання.

Так, з початку 2023 року було відновлено електропостачання у 37 населених пунктах – 6442 побутовим споживачам та 750 юридичним особам.

Станом на 25 січня з 17 населених пунктів, які залишились без газопостачання, спеціалістам АТ «Миколаївгаз» вдалося відновити надання послуг у м. Снігурівка, смт Первомайське та селах Квітневе, Українка, Котляреве й Зелений Гай.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА з посиланням на інформацію управління ЖКХ Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

У інших населених пунктах продовжується обстеження та розмінування територій для забезпечення доступу аварійно-відновлювальних бригад АТ «Миколаївгаз».

Як додали в Миколаївській ОВА, за період воєнного стану зафіксовано пошкодження 1114 об’єктів газопостачання, у тому числі понад 221 км газопроводів, 8 газорегуляторних пунктів та 12 шафових газорегуляторних пунктів. Загалом прогнозна вартість відновлення сягає 110 млн грн.

Як повідомляло Інше ТВ, Енергетики Миколаївщини отримали понад 80 тонн енергетичного обладнання від міжнародних партнерів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube