Росіяни «наїжджають» на Кінбурнську косу, щоб обстрілювати Очаківську і Куцурубську громади і не допустити участі Миколаївщини в «зерновій ініціативі, – ОК «Південь»


06:0616.01.2023

Російські окупаційні війська і далі час від часу “наїжджають” на Кінбурнську косу в Миколаївській області, щоб виконувати бойові завдання по протилежному берегу – територіях Очаківської та Куцурубської громад.

Про це 15 січня в ефірі національного телемарафону повідомила глава об’єднаного пресцентру сил оборони “Південь” Наталія Гуменюк. Відеозапис ефіру за участю Гуменюк опублікували в YouTube ТСН, передає Цензор.НЕТ.

“Учора вони знову обстріляли із РСЗВ, продовжують тероризувати мирне населення, продовжують імітувати контроль над міжнародними транспортними шляхами для того, щоб не залучати Миколаївщину під “зернову угоду”, – розповіла Гуменюк. – Але наша робота у відповідь також досить потужна. Це не дозволяє їм на постійній основі залишатися там. Тому вони використовують це як певний плацдарм, звідки наносять ураження і потім так боягузливо ретируються”. 

Як повідомляло Інше ТВ, «Звільнення і островів, і Кінбурнської коси можливе лише під час загального звільнення наших територій» – Сили оборони Таврійського напрямку



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube