Внаслідок обстрілів Очаківської і Куцурубської громад минулої доби поранена одна людина – начальник Миколаївської ОВА


13:1311.01.2023

Як повідомляло Інше ТВ, за минулу добу рашисти знову обстріляли Очаків і сусідню громаду.

Які були пошкодження після обстрілів, поки інформація збирається, а ось по пораненим інформація вже є – постраждала одна людина.

Про це сьогодні, 11 січня, на брифінгу в Media Center Ukraine – Ukrinform повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

– Приблизно 40 ракет з РСЗВ було обстріляно Очаківська і Куцурубська громади. Поранення отримала одна людина на зараз. Щодо руйнувань – виясняємо детально, – сказав Віталій Кім.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів Очакова 9 січня – 15 поранених, 200 будинків пошкоджено. 10 січня стало відомо, що поліція Миколаївщини зафіксувала в Очакові і сусідніх громадах понад 300 пошкоджених російськими обстрілами об’єктів житлової та цивільної інфраструктури (ФОТО).

Також повідомлялось, що 10 січня Миколаївська ОВА відправила до Очакова 2 вантажівки з ОСБ-плитами (ФОТО). Ввечері 10 січня мер Миколаєва повідомив, що комунальники Миколаєва допомагають наводити лад в Очакові після російського обстрілу 9 січня (ФОТО).

Також повідомлялось В Очакові після супервибуху пошкоджено понад 5 тис. будинків, — заступник міського голови Олексій Васьков (ВІДЕО)

Місце вибуху в Очакові на вчора виглядало так (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube