В Воскресенській громаді Миколаївщини нагородили учасників конкурсу дитячих поробок «Зустрічаєм Святого Миколая» (ВІДЕО)


23:1120.12.2022

Вже більше 10 років Воскресеньська громада за ініціативи Віктора Смірнова проводить свято Миколая для дітлахів. І цій рік не став виключенням – захід відбувся на базі Гуманітарного пункту «Воскресенське».

Про це розповіли в Гуманітарній місії «Шлях милості Миколаїв», передає Інше ТВ.

Більше 100 дітей взяли участь у конкурсі тематичних поробок “Зустрічаєм Св. Миколая”. А 19 грудня відбулось нагородження юних митців святим Миколаєм.

Завдяки Гуманітарній місії Шлях Милості Миколаєва” та мережі супермаркетів Aldi діти отримали, окрім подарунків, по плитці швейцарського шоколаду. Хоча не це головне. Сьогоднішні діти війни залишилися без звичного соціального життя: школа – онлайн, гуртки не працюють, а дітлахам потрібне спілкування, самовираження, соціум нарешті. І такі конкурси, які заохочують до творчості, – дуже гарний спосіб відволікти дітей від суворого сьогодення і розрадити їх.

Як повідомляло Інше ТВ, Укрзалізниця та ЮНІСЕФ запустили Поїзд святого Миколая – подарунки їдуть дітям на деокупованій Донеччині, Харківщині, у Миколаєві та Херсоні (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube