На Миколаївщині подачу газу відновили в 22 населених пунктах (ФОТО)


22:0318.12.2022

У Миколаївській області тривають роботи з відновлення газорозподільної системи та газопостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів.

З початку військових дій повністю без газопостачання опинилося 36 населених пунктів. Наразі його відновлено у 22 пунктах.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Фахівці АТ «Миколаївгаз» вже почали пускати природний газ у розподільні та будинкові мережі м. Снігурівка та с. Українка. Також після перевірки на герметичність системи газорозподільного механізму розпочнеться пуск газу в села Партизанське, Квітневе та Шевченкове.

З 20 грудня планується почати відновлювати газопостачання у с. Котляреве, де було проведено попереднє обстеження.

Також із шести знищених газорегуляторних пунктів шафового типу працівники компанії замінили вже два. Ще таку ж кількість планують змінити впродовж декількох днів.

Додамо, що з початку військових дій від газопостачання відключили 46182 споживачі. Зараз вже 39824 споживачі забезпечені газом.

Зауважимо, що пуск газу виконується лише після повної перевірки мережі та за умови присутності власника об’єкта.

Слід зазначити, що відновлення газопостачання відбувається в спільній роботі Миколаївської обласної військової адміністрації та фахівців АТ «Миколаївгаз». Зі своєї сторони Миколаївська ОВА координує роботу надзвичайників з розмінування територій та співпрацює з військовими щодо можливості пуску газу.

Як повідомляло Інше ТВ, Співробітники «Миколаївгаз» обстежували газопроводи в перервах між обстрілами росіян (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube